Policist med sporom na cesti udaril voznika: Dramo je posnela kamera!

Splet je pred dnevi obkrožil video posnetek iz ameriške zvezne države Connecticut, pri katerem lahko spremljamo nespametno potezo policista.

Med sporom na cesti je pristopil do drugega voznika in ga z roko udaril v predel obraza, vse skupaj pa je posnela kamera.

Video posnetek, ki so ga mediji pred tedni objavili na omrežju YouTube, je do danes zgolj tam dosegel več kot 1,2 milijona ogledov. Številni spletni uporabniki so nad potezo policista zgroženi.


FOX 61, YouTube
Novinar Matt Caron je pridobil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo potek spora na cesti - v enem izmed vozil je bil policist izven svojega delavnika, med incidentom pa je uporabil fizično silo. Ko je pristopil do voznika za njim, ga je skozi odprto okno udaril v predel obraza.

Voznik je zatem poklical policiste, ki so svojega kolega zaslišali. Policista, ki je neutemeljeno uporabil fizično silo, so ob pritisku medijev in javnosti začasno suspendirali.
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Jaz bi momentalno iz avta spustil psa in mu rekel "APORT"!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!