Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!

Nekateri se prizoru smejijo, spet drugi so nad videnim zgroženi. Na spletu je pristal video posnetek, v katerem si je voznik iz Anglije drznil veliko.

V zasedi je počakal na policista, nato pa z veliko hitrostjo zapeljal v lužo tik ob pločniku, po katerem je hodil modri angel.

Facebook stran Britains Most Wanted, ki jo sestavljajo predrzni mladeniči, je na spletu objavila video posnetek nesramnega podviga. V zasedi so najprej počakali na policista, svoje vozilo obrnili in s polno hitrostjo zapeljali v veliko vodno lužo.

Voda je policista povsem premočila, prizor pa je na spletu pritegnil nemalo pozornosti. Video posnetek je do danes nabral že več kot 2,4 milijona ogledov.

Poglejte si podlo potezo mladeničev iz Anglije, ko so z vozilom nalašč zapeljali v dežno lužo in do kosti premočili mimoidočega policista.

1
JeklenaPest
Pred 6 tedni
PA KAJ SI TI JA SI TI JA NOR, KAKO TUŠIRANJE...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Italijan vztrajal, da gre na kavo: Posnetek te bo nasmejal do solz!VIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"VIDEO: Grozljiv posnetek iz Zagreba med potresom, voznik za las ušel smrtiPosnetek iz Neaplja razkriva, zakaj je v Italiji toliko smrtnih žrtevAmeriški vojaki pripravili poklon za Slovenijo: Tako so zapeli "Lipa zelenela je"Novinar ni mogel ostati resen: Kužka sta ga nasmejala do solz!Kako se je leta 2020 svet ustavil: Ganljiv video posnetek za naše potomce!Nastop, ki na spletu ruši rekorde: Zapel je kot dvojček Michaela Jacksona!Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin StašDenis Avdić in Ranko Babić poskrbela za smeh: Pred kamero sta se morala lagati!Španski policisti stopili na ulico: Njihov posnetek je senzacija na spletu!Hrvaški glasbenik zapel za 15-letnico, ki je zaradi potresa izgubila življenjeTovornjak se je za las izognil trčenju na avtocestiRibič je ujel velikega krapa: Ko se je slikal z njim, mu je pobegnil v vodo!Jana Morelj ganila Slovenijo: To je razlog, da je jokala pred kamerami!Vladimir Putin kaznoval lekarne, ki so povišale cene mask in razkužilSoseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Hrvaški glasbenik navdušil v gorah: Tako je zaigral pesem "Hallelujah"Posnel je izbruh vulkana na Japonskem: Posnetek ti bo vzel sapo!Denis Avdić in Damjan Murko nasmejala: Tako sta se lagala pred kamero!Psička, ki poskrbi za dobro voljo: Tako je skakala v kup listja!Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Slovenec z otroci zaigral za vse mame: Tako so zapeli pesem Lojzeta Slaka!Zaradi virusa ni smel praznovati rojstnega dne: Sorodniki so ga ganili do solz!