Polkaholiki navdušili z nastopom: Priredili so znano slovensko uspešnico!

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, so te dni nastopili tudi simpatični Polkaholiki.

Tokrat so priredili znano slovensko uspešnico iz leta 1998, s priredbo pa sodeč po odzivih navdušili mnoge Slovence.

V oddaji V petek zvečer so Na glavo skočili odlični Polkaholiki, ki so v svojem slogu priredili uspešnico "Balon". Leta 1998 je celjska skupina Nude izdala pesem o ljubezni in napihljivi opremi za rojstne dneve, ki je v hipu postala ena njihovih največjih uspešnic.


V petek zvečer, YouTube
V petek zvečer smo v rubriki Na glavo uspešnico "Balon" poslušali v povsem sveži izvedbi, zelo drugačno in obrnjeno na glavo. Polkaholiki so se ob izzidu omenjene uspešnice okoli leta 1998 šele rodili, te dni pa poskrbeli za izjemno priredbo.

Glasbeno skupino Polkaholiki sestavljajo brata Matic Peršuh in Gašper Prešuh, Rene Soršak in Žiga Kunstič. Ustanovljena je bila leta 2019, fantom pa je skupna ljubezen do polka ritmov, ki sicer med mlado generacijo ni najbolj priljubljena.
Prisluhnite izjemni priredbi simpatičnih Polkaholikov, ki so v svojih polka ritmih priredili slovensko uspešnico "Balon", pod katero se je leta 1998 podpisala slovenska glasbena skupina Nude.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let