Polkaholiki navdušili z nastopom: Priredili so znano slovensko uspešnico!

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, so te dni nastopili tudi simpatični Polkaholiki.

Tokrat so priredili znano slovensko uspešnico iz leta 1998, s priredbo pa sodeč po odzivih navdušili mnoge Slovence.

V oddaji V petek zvečer so Na glavo skočili odlični Polkaholiki, ki so v svojem slogu priredili uspešnico "Balon". Leta 1998 je celjska skupina Nude izdala pesem o ljubezni in napihljivi opremi za rojstne dneve, ki je v hipu postala ena njihovih največjih uspešnic.


V petek zvečer, YouTube
V petek zvečer smo v rubriki Na glavo uspešnico "Balon" poslušali v povsem sveži izvedbi, zelo drugačno in obrnjeno na glavo. Polkaholiki so se ob izzidu omenjene uspešnice okoli leta 1998 šele rodili, te dni pa poskrbeli za izjemno priredbo.

Glasbeno skupino Polkaholiki sestavljajo brata Matic Peršuh in Gašper Prešuh, Rene Soršak in Žiga Kunstič. Ustanovljena je bila leta 2019, fantom pa je skupna ljubezen do polka ritmov, ki sicer med mlado generacijo ni najbolj priljubljena.
Prisluhnite izjemni priredbi simpatičnih Polkaholikov, ki so v svojih polka ritmih priredili slovensko uspešnico "Balon", pod katero se je leta 1998 podpisala slovenska glasbena skupina Nude.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!