Porisala je Range Roverja, nato ga je še razbila! Zasačili so jo policisti

Pred dnevi se je na Floridi odvila prava drama. V mestu Homestead so domačini posneli nenavaden prizor, ko je eni izmed žensk prekipelo.

V roke je vzela sprej, z njim porisala parkirano vozilo Range Rover, nato pa se avtomobila lotila še s kladivom!

Celoten prizor je posnel tudi eden izmed mimoidočih voznikov. Ta je za lokalne medije dejal, da takšnemu prizoru še nikoli prej v življenju ni bil priča.

Ženska je dodobra uničila vozilo Range Rover, neznani očividci pa so ob tem na pomoč poklicali policiste.

Na koncu je ženska le dobila lekcijo - na kraj so prispeli modri angeli, jo vklenili v lisice in odpeljali na policijsko postajo. Kakšno kazen bo prejela, za zdaj ostaja neznanka...
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Policijski ktreteni so spet uprizorili celo procesijo svojih vozil, zmaga pa vsekakor tisti, ki se je nad babo spravil s pištolo. Kaki gujdeki, ljudi moji...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju