Posneli trenutek, ko se je tovorna ladja zaletela v most v Srbiji

Mesec dni nazaj je na spletu pristal video posnetek iz Novega Sada v Srbiji, ko se je tovorna ladja zaletela v most.

Na srečo posledice niso bile hude, video posnetek pa je na omrežju Facebook do danes dosegel več kot 2 milijona ogledov.

Pred mesecem dni se je v Novem Sadu v Srbiji zgodil nenavaden incident, pri katerem se je tovorna ladja na reki Donavi zaletela v podporni steber Varadinskega mostu.

Varadinski most je bil zgrajen leta 2000, potem ko je bil prejšnji most na tej lokaciji porušen med Natovim bombardiranjem 1. aprila 1999.

Poglejte si nenavaden prizor na reki Donavi v Novem Sadu, pri katerem lahko spremljamo trenutek, ko se je ladja zaletela v podporni steber Varadinskega mostu.

-1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Propelerji na ladji očitno niso delovali, smer ladje pa lahko spreminjaš samo, če ima glede na vodo v reki relativno hitrost. A za to se je treba pobrigati pravočasno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?