Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!

Srbske voznike je te dni zgrozil prizor iz mesta Niš, ko je ena izmed prebivalk posnela nespametno dejanje voznika avtobusa in mnogih drugih voznikov osebnih vozil.

Na prehodu čez železnico so se spustile zapornice, kljub temu pa so številni vozniki nadaljevali svojo pot - tudi voznik potniškega avtobusa.

Južne vesti, ki so objavile video posnetek na Facebook omrežju, so ob njem pripisale, da se je 21. decembra leta 2018 v naselju Donje Međurovo v Nišu zgodila tragedija. Voznik avtobusa Niš ekspres je prečkal železniške tire ob spuščenih zapornicah, v tragični nesreči pa so življenje izgubile tri osebe.

Prav iz mesta Niš prihaja nov video posnetek, v katerem je moč videti nespametno ravnanje voznika avtobusa istega podjetja.

Prizor je domačinka posnela v naselju Nikola Tesla v Nišu, mnogi srbski vozniki pa so nad videnem ogorčeni. Zahtevajo takojšnje ukrepe proti vozniku avtobusa, obenem pa visoko kazen za podjetje Niš ekspres.

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Na avtobusarja praznega avtobusa so se obesili vsi, na one, ki so prečkali tire pred avtobusom pa nobeden...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!Grozljivka na avtocesti: Tovornjak je pred snemalcem prebil ograjo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Slovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Motorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerNapadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Bolgar pretental rdečo luč na semaforju, tako je peljal skozi križiščeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na noge3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoČivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijateljaVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijePapiga Kaja varčuje za lepotno operacijo: Posnetek je navdušil Slovence!83-letni upokojenec pregnal tri oborožene roparjeFilip s prijateljem zapel pesem o Solinarju: Nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!77-letnemu dedku hotel ukrasti denar, ta se mu je postavil po robu in ga pregnal