Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!

Na omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo posrečeno razlago poštarja Lojza.

Ta je eni od gospodinj v igranem skeču razložil, kako lahko primerjamo posteljne aktivnosti s priljubljeno igro biljarda.

"Poštar Lojz se trudi, da je zmeraj vesel, kolikor se le da! Se strinjate z njegovo primerjavo z biljardom?" so ob video posnetku zapisali na omrežju Facebook.


Radio Veseljak - radio z nasmehom, Facebook
Tokrat se je poštar Lojz zaustavil pri eni izmed hiš, kjer ga je gospodinja pohvalila, da je vedno dobre volje. Ob tem je bilo govora o aktivnostih v postelji, poštar pa je omenjeno primerjal kar z igranjem biljarda.

Poglejte si simpatičen video posnetek, ki je sodeč po odzivih nasmejal številne gledalce iz Slovenije. Bo poštar Lojz nasmejal tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Pje.., dober je...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen