Posnetki iz policijskega helikopterja: Tako so na Krasu pomagali gasiti požar!

Pretekle dni je zaznamoval obsežen požar, ki je zajel večji del Krasa, gasilcem pa so na pomoč priskočili tudi vojaki, gozdarji in policisti.

Prav iz policijskega helikopterja prihaja video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dramatične prizore na Krasu iz preteklih dni.

"Zadnje dni smo nad povprečjem z opravljenimi urami letenja našega helikopterja. Poleg gašenja požara na Krasu, je bila naša pomoč potrebna tudi pri reševanju v gorah," so ob video posnetku zapisali slovenski policisti.

Policijski vodni top pomagal pri gašenju požara:


Slovenski policisti so s svojim delom in posredovanjem znatno pomagali gasilcem, veliko vlogo so pri gašenju opravili prav piloti policijskega helikopterja. Ob tem so objavili video posnetek, pri katerem lahko spremljamo, kakšnim prizorom so bili priča.

Posnetek pogorelega območja na Krasu:
Poglejte si utrinke, pri katerih lahko spremljamo delo policijske zračne enote, ko je pomagala pri gašenju požara na Krasu. Iz srca hvala tudi vsem policistom, ki ste pomagali pri boji proti peklenskemu ognju.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!