VIDEO: Danes zjutraj na pogorelem Krasu posneli peščeni vrtinec

Kras ima zaradi največjega požara v zgodovini Slovenije novo podobo, ki spominja na prizor iz apokaliptičnega filma.

Danes zjutraj so v bližini naselja Sela na Krasu posneli peščeni vrtinec, ki je privabil številne radovedne poglede.

Ob preteklem požaru na Krasu, ki ga gasilci trenutno uspešno nadzorujejo, se je borilo preko 10.000 gasilcev, pri delu pa jim je pomagalo okoli 1200 pripadnikov različnih podpornih enot.

Danes zjutraj pa so bili prebivalci Krasa priča nenavadnemu prizoru. Na pogorišču se je v bližini naselja Sela na Krasu formiral peščeni vrtinec, ki sicer ne ogroža življenj. Gre zgolj za manjši tornado, ki v zrak dviguje prašne delce in lažje predmete.Prizor je na kamero posnel Borut Hočevar, video posnetek pa se je hitro razširil tudi v tujini. Poglejte si video posnetek, pri katerem lahko spremljamo peščeni vrtinec na pogorišču na Krasu.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!