Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!

Pred leti je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ganljivo potezo dobrih ljudi, ko so sredi zime pomagali kužku.

Potepuški pes je v snegu ležal ob cesti in bil prepuščen nemilosti hudega mraza, mimoidoči pa so mu s svojim posredovanjem rešili življenje.

Video posnetek, ki je na omrežju YouTube pristal pred leti, je tam že prava uspešnica - do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel več kot 16 milijonov ogledov, sodeč po odzivih pa ganil številne ljubitelje živali.


PawMeow, YouTube
Prizor sta Stoyan in Dessy posnela v Bolgariji - gre za dva posameznika, ki si želita pomagati potepuškim živalim v njuni okolici. Ob video posnetku sta zapisala, da je Bolgarija majhna in revna država, v kateri živi veliko število potepuških živali, dobrih ljudi pa primanjkuje.

Poglejte si ganljiv prizor iz Bolgarije, pri katerem lahko spremljamo reševanje potepuškega psa, ki bi brez pomoči zmrznil na snegu. Se bosta zakonca s svojim dejanjem dotaknila tudi tvojega srca?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!VIDEO: Poskus ugrabitve dveh mladoletnic v Ljubljani: Policija prosi za pomoč!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!Deček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Prof. dr. Samo Zver o uzakonitvi evtanazije: Njegove besede obkrožajo Slovenijo!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Luka Basi v živo zapel pesem iz serije Skrito v raju: Nastop, ki te bo navdušil!4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!VIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!Božal je srno, skoraj se je podelal v hlačeVIDEO: Grozljivka iz Peruja: Skala zmečkala tovornjak, voznik čudežno preživel!VIDEO: Pesem na ljudske obveznice: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!