Potepuško mačko so dva tedna hranili, nato je postala član njihove družine

Splet je v začetku meseca obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo zgodbo potepuške mačke s srečnim koncem.

Družina je mačko vsak dan dva tedna hranila, nato je postala član njihove družine in končno bila deležna toplega doma ter iskrene ljubezni.

Video posnetek, ki je teden dni nazaj pristal na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot milijon ogledov, prizori pa so se dotaknili mnogih ljubiteljev živali na spletu.


Animal Care Haven, YouTube
Potepuška mačka je hišo lastnikov obiskala tudi večkrat dnevno, dobri ljudje pa so jo vsak dan hranili. Po dveh tednih so mačko posvojili in jo odpeljali k veterinarju, ki je začel z zdravljenjem.

Poglejte si ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovito zgodbo o potepuški mački, ki je po dveh tednih našla nove lastnike in iskreno ljubezen. Se bodo prizori dotaknili tudi tvojega srca?
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Lepa je. Tudi jaz bi jo posvojil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen