Povozil je motorsta, nato pa pobegnil. Tako so ga kaznovali kar vozniki!

Na svetu najdemo ljudi vseh vrst. Nekateri so v prometu izredno previdni, spet drugi pa živijo v prepričanju, da je ves svet njihov. Na spletu je pristal video posnetek iz nadzorne kamere ter iz kamere, nameščene venem izmed avtomobilov, ko je prišlo do hude nesreče.

Voznik trikolesnega vozila je pred seboj zbil motorista, nato pa iz kraja nesreče pobegnil brez, da bi mu ponudil pomoč. Njegov pobeg so opazili tudi vozniki v bližini, ki so se takoj podali na lov za njim.

V tem trenutku se posnetek zamenja na posnetek iz enega izmed vozil, ko se je voznik pognal za lov nad povzročiteljem nesreče. In kaj je storil, ko ga je izsledil?

Nekaj najboljšega, kar lahko storiš za dozo pravice. Oglejte si posnetek in še vi zaploskajte vsem voznikom, ki so se pognali na uspešen lov za pobeglim voznikom!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ko je kreten pokukal iz prevrženega vozila bi ga moral dotični tako "zagreti" po kepi, da bi si za vselej zapomnil, kako je pokvarjenec hotel, da ga "uzme magla..."
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice