Povozil je motorsta, nato pa pobegnil. Tako so ga kaznovali kar vozniki!

Na svetu najdemo ljudi vseh vrst. Nekateri so v prometu izredno previdni, spet drugi pa živijo v prepričanju, da je ves svet njihov. Na spletu je pristal video posnetek iz nadzorne kamere ter iz kamere, nameščene venem izmed avtomobilov, ko je prišlo do hude nesreče.

Voznik trikolesnega vozila je pred seboj zbil motorista, nato pa iz kraja nesreče pobegnil brez, da bi mu ponudil pomoč. Njegov pobeg so opazili tudi vozniki v bližini, ki so se takoj podali na lov za njim.

V tem trenutku se posnetek zamenja na posnetek iz enega izmed vozil, ko se je voznik pognal za lov nad povzročiteljem nesreče. In kaj je storil, ko ga je izsledil?

Nekaj najboljšega, kar lahko storiš za dozo pravice. Oglejte si posnetek in še vi zaploskajte vsem voznikom, ki so se pognali na uspešen lov za pobeglim voznikom!
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Ko je kreten pokukal iz prevrženega vozila bi ga moral dotični tako "zagreti" po kepi, da bi si za vselej zapomnil, kako je pokvarjenec hotel, da ga "uzme magla..."
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja