Povozil je motorsta, nato pa pobegnil. Tako so ga kaznovali kar vozniki!

Na svetu najdemo ljudi vseh vrst. Nekateri so v prometu izredno previdni, spet drugi pa živijo v prepričanju, da je ves svet njihov. Na spletu je pristal video posnetek iz nadzorne kamere ter iz kamere, nameščene venem izmed avtomobilov, ko je prišlo do hude nesreče.

Voznik trikolesnega vozila je pred seboj zbil motorista, nato pa iz kraja nesreče pobegnil brez, da bi mu ponudil pomoč. Njegov pobeg so opazili tudi vozniki v bližini, ki so se takoj podali na lov za njim.

V tem trenutku se posnetek zamenja na posnetek iz enega izmed vozil, ko se je voznik pognal za lov nad povzročiteljem nesreče. In kaj je storil, ko ga je izsledil?

Nekaj najboljšega, kar lahko storiš za dozo pravice. Oglejte si posnetek in še vi zaploskajte vsem voznikom, ki so se pognali na uspešen lov za pobeglim voznikom!
0
JeklenaPest
Pred 19 tedni
Ko je kreten pokukal iz prevrženega vozila bi ga moral dotični tako "zagreti" po kepi, da bi si za vselej zapomnil, kako je pokvarjenec hotel, da ga "uzme magla..."
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!Ženska je iz avtomobila pomahala medvedu. Poglejte si, kaj je storila žival...Policist je žensko prijel za ramo. Ko se obrne, doživi največji šok dneva!VIDEO: Princ Harry in Meghan ostala brez besed! To jima je narisala najstnica...Deček je k sosedu vrgel žogo! Ne boste verjeli, kaj so posneli njegovi starši...Natakarico je prijel za rit! Poglejte si, kako se mu je maščevala...VIDEO: Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru so bili vozniki priča v ŽeleznikihNa poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!VIDEO: Vesna in Miha spet poskrbela za smeh, to sta povedala o fačuzijuSnemal je deblo, nato pa ostal brez besed! Poglejte si, kaj je bilo v lesu...VIDEO: Gorski kolesar obnorel svet, skočil je čez kolesarje na Tour de FranceVIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...Tako so se odzvali Belgijci, ko se je skozi mesto sprehodila družina iz HrvaškeVIDEO: 10-letna 'čudežna' deklica šokirala sodnike! Njen glas je iz drugega sveta...SMEH: Svoja sinova je učila, kako skočiti v bazen! Poglejte si, kaj je sledilo...Potapljač je pod vodo snemal ribo, nato se je zgodilo nepričakovanoSMEH: Balkanec stavkal zaradi služb. To je bila reakcija, ko mu je ponudil delo!VIDEO: Ne boste verjeli, koliko televizij ima doma Jože iz Ljubezni po domače!Kakšno znanje pilota helikopterja! Pristal je na gori, da bi pomagali ranjenimOpazil je psa, ki se je plazil za invalidskim vozičkom. Kar je posnel, obkroža svet...Slovenka z videospotom dviguje pritisk! Ste že slišali njeno novo pesem?Fantek z Downovim sindromom prvi sreča bratca. Poglejte si njegovo reakcijo...Tri deklice so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, nihče ne more zadržati smeha!VIDEO: Oblak zablestel na treningu! Gol je zabil s škarijcami v slogu Ronalda...Starša sta sinu v roke dala pismo. Ko ga je prebral, so mu obraz oblile solze...