Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!

V preteklem delu oddaje Ambienti, pri kateri predstavljajo domove širom Slovenije, so te dni predstavili prav posebno podeželsko hišico.

Dom s svojo podobo spominja na hišo iz pravljice o Rdeči kapici, lasti pa si jo družina slovenskega košarkarja Žige Dimca.

Voditelj oddaje Boštjan Romih je obiskal lastnico hiše na Polzeli, ki je pravo nasprotje trenutnim trendom gradnje, ki težijo predvsem k minimalizmu. Hiša je na trenutke kot hiša iz pravljice o Rdeči kapici.


Ambienti, YouTube
Pred kamero je spregovorila spletna vplivnica in podjetnica Adrijana Dimec ter žena slovenskega košarkarja Žige Dimca. Hiša je s svojo čudovito podobo prevzela številne Slovence, tako notranjost kot tudi zunanjost pa bo zagotovo navdušila tudi vas.

Poglejte si čudovito rustikalno podeželsko hišo, ki s svojo podobo spominja na hišico iz pravljice o Rdeči kapici, v kateri je prebivala babica.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik