Pred hišo je ukradel paket, nato je med begom obtičal v snegu

Predvsem v tujini in onkraj luže je kraja paketov precej pogost pojav. Nepridipravi z dvorišč kradejo pakete, večkrat pa jih pri tem posnamejo varnostne kamere.

Moški, ki je v teh dneh poskrbel za krajo paketa, pri svojem nespametnem dejanju ni imel sreče.

Med tatvino ga je posnel kar lastnik hiše, moški pa je pred njim skušal zbežati s svojim vozilom. Hitro je prestavil v vzvratno, nato pa z avtomobilom zapeljal čez kup snega. In prav tam je dobil lekcijo.

Z avtomobilom je zaradi prehitrega speljevanja obtičal v snegu, svojega vozila pa kradljivec paketa ni več mogel premakniti. Lastnik je ob tem na pomoč poklical policiste.

Čez nekaj minut so že prišli na dogovorjeno mesto, kradljivec paketa pa je bil še vedno tam. Policisti so ga aretirali, svoje dejanje pa bo moral zagovarjati še pred sodnikom. Lekcija naučena?
1
Roman M
Pred 1 tednom
Hahahaha kaj se je zaje*al ....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!