Prehitel je tovornjak in nalašč zaviral: Takšno lekcijo mu je dal tovornjakar!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo na eni izmed cest na Poljskem.

Voznik osebnega vozila se je tam odločil za nespametno potezo, nato pa od voznika tovornega vozila dobil lekcijo, ki si jo bo zapomnil za vse življenje.

Prizor, ki ga je voznik tovornega vozila posnel na kamero, nameščeno v svojem tovornjaku, je te dni hitro zaokrožil po spletu. Mnogi spletni uporabniki se strinjajo z dejanjem, s katerim je tovornjakar poskrbel za takojšnjo lekcijo nespametnemu vozniku.

Sprva je voznik tovornjaka prehitel počasno vozilo, nato se je voznik slednjega odločil za neumno "maščevanje". Kmalu je prehitel tovornjak, nato pa pred njim nalašč zaviral. Tovornjakar za vozilom ni pretirano zaviral, zaradi česar je prišlo do trčenja.

Na podlagi video posnetka so policisti voznika osebnega vozila spoznali za povzročitelja prometne nesreče, na koncu so mu izdali še plačilni nalog. Lekcija naučena?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Jaz bi kretena še kaki kilometer rival pred seboj, potem pa bi ga zrinil s ceste v kaki dovolj globoki jarek.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!VIDEO: Ana Roš razkrila, da slovenskemu kmetu za en krompir plača 1 evroVIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaZa povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Slovenec hranil medvedko z mladičem: Lahko bi se končalo tragično!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!Drama za turiste na Malem Lošinju: Zaradi razburkanega morja trčili v kanal!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Maraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceOb gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Nika Zorjan navdušila Slovence, to je njena nova pesem "Rojena, da mi je lepo"Moški s kužkom zmagovalec ameriškega talenta: Takšen nastop sta pripravila!