Prenovili so staro hišo s kozolcem: Lesena hiša, ki je nastala v slovenski vasi!

V preteklem delu priljubljene oddaje Ambienti, pri kateri lahko spremljamo številne domove širom Slovenije, so te dni predstavili novo hišo na vasi, ki odlično sovpada s starejšimi hišami v okolici.

Čudovita hiša sicer spominja na tradicionalni gospodarski objekt, notranjost pa ponuja izjemno bivalno izkušnjo, obogateno z lesom in toplino.

Nova hiša je zamenjala staro hišo s kozolcem, naročnika pa sta si ob prenovi želela, da se v hiši dobro počutita - lastnik si je želel v prostore umestiti kmečko sobo, lastnica pa si je ob hiši želela bazen.


Ambienti, YouTube
V spodnjem delu hiše se nahaja velika garaža s kotlovnico, v pritličju najdemo bivalni prostor z neposredno povezavo s teraso in bazenom. V osrednjem delu se nahaja vhod v hišo ter samo jedro, ki vse prostore povezuje. Nad osrednjim bivalnim prostorom se nahaja galerija in soba, ki sta jo lastnika načrtovala za vnuke.

Poglejte si čudovito prenovljeno hišo na vasi, ki bo z nenavadno podobo in izjemno toplino zagotovo navdušila tudi vas. Bi živeli v takšni leseni hiši, ki jemlje sapo tako z zunanjo podobo, kot tudi z notranjostjo?

Vir: Ambienti TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let