Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!

V preteklem delu priljubljene oddaje Ambienti, pri kateri predstavljajo številne čudovite domove širom Slovenije, so tokrat predstavili prenovljen dom na podstrešju.

Gre za mansardo na Dolenjskem, ki jo je s pomočjo arhitektke mladi par ustvaril na podstrešju v hiši staršev.

Prenovo je v svoje roke vzela arhitektka Eva Čampa iz podjetja Interiera, ki je prostore primerno razporedila in uredila. Kuhinjo so razdelili z otokom, posebnost pa predstavlja tudi stena, ki v notranjosti skriva vse tehnične podrobnosti.

Ena izmed posebnosti mansarde je tudi majhna pokrita terasa z velikim oknom, saj sta si lastnika želela vsaj nekaj neposrednega stika z zunanjostjo. S tem so v prostor odprli pot svetlobi, ki okoli 100 kvadratnih metrov bivalne površine vizualno poveča.

Poglejte si čudovito prenovljeno podstrešje v hiši staršev, iz katerega je nastala čudovita mansarda za mlajši par. Brez dvoma dom, ki pričara prav posebno toplino in prijetno bivalno izkušnjo.

Vir: Ambienti TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaSlovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemTilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!