Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črko

Na družbenem omrežju Facebook je pred dnevi pristal odličen video posnetek, pri katerem je umetnik pokazal nekaj primerov podpisov za vsako črko posebej.

Če ste tudi vi iskali ideje, kako bi izpeljali svoj lastnoročni podpis, potem vam bo zagotovo pomagal video posnetek, ki je dostopen na koncu prispevka.

Lastnoročni podpis je nekaj, kar bi moral imeti vsak izmed nas v mezincu. Gre za unikaten podpis, ki potrjuje našo pristnost in služi kot potrditev številnih pomembnih dokumentov.


Art by Jadmerc, Facebook
Jadmerc je umetnik, ki se ukvarja tudi z izdelavo personaliziranih podpisov. V znak dobre volje je pred dnevi objavil kompilacijo, pri kateri je prikazal štiri različne načine začetnega podpisa za vsako črko v angleški abecedi.

Največkrat je pri podpisu ključnega pomena prav začetna črka, nadaljevanje svojega imena ali priimka pa lahko zapišete po svoji volji. Poglejte si različne ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis.

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Zanimivo. Tudi sam se bavim z razvojem unikatne pisave...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Radijska voditeljica Lara Tošić doživela prometno nesrečo, objavila je posnetekStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuVIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!Tjaša Božič in Poskočni priredili slovensko uspešnico, navdušili so poslušalceVIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz DubrovnikaŠpela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!