Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!

Mnoge nas navdušijo prizori, ko v naravi srečamo divje živali.

Ob tem pa se je potrebno zavedati, da se divjim živalim ne smemo približevati, saj s tem ogrožamo tako sebe, kot tudi žival.

Tega se očitno ne zaveda ženska iz Romunije, ki si je ob srečanju z medvedom drznila preveč. V bližini mesta Bacău v Romuniji so namreč vozniki ob cesti opazili medveda, ena izmed deklet pa bi kmalu postala žrtev napada.

Medvedu se je namreč nespametno približala, da bi se z njim fotografirala. A medved ji je kmalu dal vedeti, da mu njena bližina ne prija.

Zagnal se je proti njej, ženska pa je v paniki stekla na cesto. Pri tem je tvegala, da bi na cesti povzročila še prometno nesrečo. Še en dokaz, da človeška neumnost očitno ne pozna meja.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Baba hempasta. Morda ne bi bilo napak, če bi jo medo malo nahoblal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!