Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!

Krave so znane po tem, da večkrat zgubijo stik s čredo in zatavajo na mesta, kjer se zanje lahko ne konča vse po najboljših razpletih.

Ena izmed krav v video posnetku se je znašla na sredini globokega jezera, skupina prijateljev pa je nemočno žival opazila in se takoj lotila reševanja.

Video posnetek, ki je na omrežju YouTube pristal pred nekaj meseci, je zgolj na omenjenem omrežju dosegel skoraj 5 milijonov ogledov. Mnogi spletni uporabniki so bili navdušeni nad hitrim ukrepanjem skupine prijateljev, ki je nemočni živali rešila življenje.


We Love Animals, YouTube
Krava po imenu Bessie se je znašla na sredini jezera, kjer se je skoraj utopila. Reševanje skoraj 700 kilogramov težke živali je bilo za skupino prijateljev zelo naporno, a so s skupnimi močmi le poskrbeli za srečen razplet zgodbe.


We Love Animals, YouTube
Kravo so proti kopnemu potegnili s pomočjo vrvi, a je ob tem večkrat z glavo potonila pod vodo. Prav zato je ženska v skupini prijateljev skočila v vodo in glavo krave med reševanjem držala nad vodno gladino. Poglejte si, kakšen je bil razplet reševanja, ko je skupina prijateljev na pomoč priskočila nemočni kravi, ki se je utapljala sredi jezera.
0
graf
Pred 14 tedni
Tole si naj pogledajo tisti mulci iz Pameč ki pretepajo in brcajo živali ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!VIDEO: Poskus ugrabitve dveh mladoletnic v Ljubljani: Policija prosi za pomoč!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!Deček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Prof. dr. Samo Zver o uzakonitvi evtanazije: Njegove besede obkrožajo Slovenijo!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Luka Basi v živo zapel pesem iz serije Skrito v raju: Nastop, ki te bo navdušil!4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!VIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!Božal je srno, skoraj se je podelal v hlačeVIDEO: Grozljivka iz Peruja: Skala zmečkala tovornjak, voznik čudežno preživel!VIDEO: Pesem na ljudske obveznice: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!