Primorec je garažo predelal v stanovanje: Navdušeni boste nad rezultatom!

V preteklem delu priljubljene oddaje Ambienti, pri kateri lahko spremljamo čudovite domove širom Slovenije, so te dni predstavili prav posebno stanovanje Primorca.

Gre namreč za staro garažo, ki jo je lastnik predelal v stanovanje, s končnim rezultatom pa osupnil mnoge spletne uporabnike.

Malin Titorič iz Škofij pri Kopru je za oddajo Ambienti predstavil svoje čudovito stanovanje, ki je nastalo iz nekdanje garaže. V njem živi skupaj z dekletom Majo iz Ljubljane, nad podobo in končnim rezultatom so sodeč po odzivih navdušeni številni spletni uporabniki.

Lastnik je vsa dela opravil sam, brez pomoči mojstrov, za prenovo stanovanja pa je porabil več kot 1000 ur. Stanovanje meri 45 kvadratnih metrov, vsak kotiček pa je dobro premišljen, da je izkoristek stanovanja čim boljši.

Poglejte si čudovito stanovanje, ki ga je lastnik predelal iz stare garaže. Iskrene čestitke za končni rezultat, ki resnično jemlje sapo. Bi živeli v takšnem prijetnem domu?

Vir: Ambienti TV
1
Mary Hernbaj
Pred 11 tedni
prečudovito !!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija