Primorski fantje zapeli svojo novo pesem: Slovenski poslušalci so navdušeni!

Slovenska glasbena skupina Primorski fantje so tokrat v oddaji Glasbeni pozdrav v živo zapeli svojo pesem "Mi manjkaš", ki so jo premierno predstavili v preteklih dneh.

Sodeč po odzivih so z novo pesmijo navdušili številne slovenske poslušalce, nastop pa je posvečen ustanovnemu članu Bogdanu Gerku, ki nas je lani za vedno zapustil.

V oddaji Glasbeni pozdrav je tokrat voditelj Andrej Hofer gostil Ivico Vergan in Primorske fante, Blaža Švaba in Modrijane, ansambel Džuboks in Alenko Godec.


RTV Slovenija
Glasbeno skupino Primorski fantje sestavljajo Ivica Vergan, Maksim Vergan, Jan Čekada in Niko Poles. Tokrat so v preteklem delu oddaje Glasbeni pozdrav zapeli pesem "Mi manjkaš", za katero je glasbo in besedilo napisal Bogdan Gerk. Za priredbo je poskrbela 73-letna Ivica Vergan.


Lani je v mesecu marcu v 64. letu starosti umrl Bogdan Gerk, ustanovni član in vodja ansambla Primorski fantje. Pretekle oddaja Glasbeni pozdrav je bila posvečena prav njemu - spominjali so se njegovih uspešnic in številnih glasbenih uspehov.
Prisluhnite čudoviti izvedbi Primorskih fantov s pevko Ivico Vergan, ko so v oddaji Glasbeni pozdrav v spomin Bogdanu Gerku pesem "Mi manjkaš". Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Namesto, da bi bilo daljše je njeno krilo vedno krajše...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen