Pripravnica Lara je osvojila Triglav: Na vrhu je podprla slovenske nogometaše!

Radijska voditeljica Lara Tošić opravlja številne naloge iz svojega seznama želja, ob uspešno opravljenih podvigih pa bo postala pravnomočna članica ekipe Denis Avdić Showa.

Pretekle dni je v spremstvu gorskega vodnika Mihe Habjana osvojila Triglav, s svojim podvigom pa navdušila sodelavce in mnoge podpornike.

"TOOO!!! Pripravnici Lari je uspelo osvojiti Triglav! Z gorskim vodnikom Miho Habjanom sta v enem dnevu prišla na najvišji vrh Slovenije! V podporo našim nogometašem pa je pri Aljaževem stolpu razgrnila slovensko zastavo! Bravo, Lara! Zdaj imaš samo še dva izziva, da postaneš pravnomočna članica ekipe Denis Avdić Showa," so ob video posnetku zapisali na Facebook omrežju.


Radio 1, Facebook
Lara Tošić je svoj podvig na Triglav snemala - sprva ji je bil pohod všeč, nato si je večkrat hotela premisliti, a je naposled uspela premagati težko pot. Na vrhu je ob Aljaževem stolpu v znak podpore slovenskim nogometašem razgrnila tudi slovensko zastavo.

Video posnetek, ki so ga objavili na omrežju Facebook, je tam dosegel več kot 100.000 ogledov, mnogi komentatorji pa so pripravnici Lari izkazali svojo podporo in spoštovanje za uspešno opravljen izziv.

0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Jo je kdo napokal po riti, ko je prišla gor...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje