Prizor iz Madžarske obkroža svet. Oglejte si, kaj je voznik posnel na kamero!

Iz sosednje Madžarske prihaja video posnetek, ki je te dni takoj obkrožil svet. V pičlih nekaj dneh je nabral že preko pol milijona ogledov, razlog pa je naravnost izjemen. Ko je voznik ob meji med Madžarsko in Hrvaško pred seboj zagledal stoječi avtomobil, je njegovo pozornost pritegnila okolica.

Iz desne strani je namreč cesto pred voznikoma prečkalo ogromno število srnjadi. Glede na to, da so prizor posneli ob meji s Hrvaško, so morda srne boljše življenje iskale v drugi državi. Zagotovo pa jim pri prečkanju meja ni bilo potrebno dokazovati svoje identitete.

Šalo na stran, ob tem čudovitem prizoru narave in življenja v njej boste zagotovo brez besed ostali tudi sami. Česa takega resnično ne vidiš vsak dan!
0
Branko Fale
Pred 2 tedni
begunci vsi brez dokumentov
0
Tomaž Benčina
Pred 2 meseci
Kam so šle, na Madžarsko ali Hrvaško
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
TEH ŽIVALC NI SAMO PREKO 100, TEMVEČ PREKO 3000...
0
Matjaž Škrila
Pred 2 meseci
In kako bi te živali prečkale ograje z rezalno žico?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Na odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarBeloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruKuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoPes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...VIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena