Prizor iz Madžarske obkroža svet. Oglejte si, kaj je voznik posnel na kamero!

Iz sosednje Madžarske prihaja video posnetek, ki je te dni takoj obkrožil svet. V pičlih nekaj dneh je nabral že preko pol milijona ogledov, razlog pa je naravnost izjemen. Ko je voznik ob meji med Madžarsko in Hrvaško pred seboj zagledal stoječi avtomobil, je njegovo pozornost pritegnila okolica.

Iz desne strani je namreč cesto pred voznikoma prečkalo ogromno število srnjadi. Glede na to, da so prizor posneli ob meji s Hrvaško, so morda srne boljše življenje iskale v drugi državi. Zagotovo pa jim pri prečkanju meja ni bilo potrebno dokazovati svoje identitete.

Šalo na stran, ob tem čudovitem prizoru narave in življenja v njej boste zagotovo brez besed ostali tudi sami. Česa takega resnično ne vidiš vsak dan!
0
Tomaž Benčina
Pred 3 tedni
Kam so šle, na Madžarsko ali Hrvaško
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
TEH ŽIVALC NI SAMO PREKO 100, TEMVEČ PREKO 3000...
0
Matjaž Škrila
Pred 3 tedni
In kako bi te živali prečkale ograje z rezalno žico?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila SlovenceTečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlogVIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaVIDEO: Na Radiu 1 dobili vroč obisk, nato je Avdić doživel ta šok!Moški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Starša sta novorojenčico pripeljala domov. Kar sta posnela na kamero, obkroža svet!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!