Prizor iz Madžarske obkroža svet. Oglejte si, kaj je voznik posnel na kamero!

Iz sosednje Madžarske prihaja video posnetek, ki je te dni takoj obkrožil svet. V pičlih nekaj dneh je nabral že preko pol milijona ogledov, razlog pa je naravnost izjemen. Ko je voznik ob meji med Madžarsko in Hrvaško pred seboj zagledal stoječi avtomobil, je njegovo pozornost pritegnila okolica.

Iz desne strani je namreč cesto pred voznikoma prečkalo ogromno število srnjadi. Glede na to, da so prizor posneli ob meji s Hrvaško, so morda srne boljše življenje iskale v drugi državi. Zagotovo pa jim pri prečkanju meja ni bilo potrebno dokazovati svoje identitete.

Šalo na stran, ob tem čudovitem prizoru narave in življenja v njej boste zagotovo brez besed ostali tudi sami. Česa takega resnično ne vidiš vsak dan!
0
Tomaž Benčina
Pred 1 mesecem
Kam so šle, na Madžarsko ali Hrvaško
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
TEH ŽIVALC NI SAMO PREKO 100, TEMVEČ PREKO 3000...
0
Matjaž Škrila
Pred 1 mesecem
In kako bi te živali prečkale ograje z rezalno žico?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ste že videli, kaj je jezni policist storil ob nesreči pri Trojanah?VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...VIDEO: Jelinčiču je znova prekipelo, dovolj ima "nategovanja". Je povedal prav?Oče je v avtu delal "selfie", nato je družina začela kričati! Nekdo je bil v prtljažniku...VIDEO: Tako se je zmešalo hrvaškemu komentatorju, ko je Mandžukić zabil golVIDEO: To je pesem, s katero je Lea Sirk zmagala na Melodijah morja in sonca!VIDEO: Juncker tako pijan, da ni mogel niti hoditi?Ženin je poljubil nevesto! Sekundo zatem so gostje priča izjemnemu čudežu...SMEH: Kako Balkanci navijajo za Hrvaško? Privoščili so si tudi Slovence...VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...Zapela sta skupaj s sestrico! Niti slutila nista, kaj se je dogajalo v ozadju...Vrnil se je do pogorele hiše, nato pa to! Poglejte, kdo mu je pritekel naproti...VIDEO: Sin hrvaškega nogometaša postal zvezda, po tekmi je vsem ukradel srceVIDEO: Drama na Tajskem je končana, rešili so vse dečke in trenerjaBabica pokaza, kako pospraviti posteljnino! Njena "tehnika" je nasmejala mnoge...Trojčki so tiho sedeli na kavču. Poglejte si reakcijo, ko v sobo vstopi oče!VIDEO: Poglejte si, kako so iz poplavljene tajske jame reševali ujete dečke15-letno dekle na ameriškem talentu "odpihnilo" sodnike, dobila je zlati gumbČrna mačka je strmela v sliko, nato je lastnica ugotovila pravi razlogVIDEO: Ste že videli, na kakšen način so zmago proslavili hrvaški nogometaši?VIDEO: Manca Špik navdušila na MMS 2018, to je njena nova pesem!Konja so ločili od njegove kobile! To je trenutek, ko se znova zagledata...VIDEO: Stopnice na reki Krki razjezile Slovence! Stale so 13 tisoč evrov...Na poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!Posneli so grozljiv trenutek, vodnjak se je pred njihovimi očmi pogreznil v zemljo