Prizor, ki zlomi srce: Slonica se odpove mladičku, da pred levi reši drugega!

Splet je te dni obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo krutost živalskega življenja v divjini.

Krdelo levov je obkrožilo slonico z dvema mladičkoma, enemu pa se je morala ob tem odpovedati, da je življenje lahko rešila drugemu.

Video posnetek, ki je nastal v narodnem parku Chobe National Park v afriški Bocvani, je na spletu pritegnil mnogo pozornosti. Do danes je zgolj na omrežju YouTube dosegel več sto tisoč ogledov.


Latest Sightings, YouTube
Prizor s slonico in mladičkoma je na kamero posnel 63-letni Desmond Clack, ki v omenjenem parku turistom razkazuje življenje v divjini. Tam se nahajajo številne pasti za divje živali - prav vsaka ima svoje naravne sovražnike, najbolj ranljivi pa so prav mladički.

Slonica se z mladičkoma sprva ni predala usodi, temveč se je proti krdelu levov borila z vsemi močmi. Naposled žal ni bila uspešna - enega izmed mladičkov je izgubila, z usodo pa se je morala sprijazniti, da je lahko življenje rešila drugemu mladičku.
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Srce se mi para...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!VIDEO: Poskus ugrabitve dveh mladoletnic v Ljubljani: Policija prosi za pomoč!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!Deček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Prof. dr. Samo Zver o uzakonitvi evtanazije: Njegove besede obkrožajo Slovenijo!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Luka Basi v živo zapel pesem iz serije Skrito v raju: Nastop, ki te bo navdušil!4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!VIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!Božal je srno, skoraj se je podelal v hlačeVIDEO: Grozljivka iz Peruja: Skala zmečkala tovornjak, voznik čudežno preživel!VIDEO: Pesem na ljudske obveznice: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!