Prvo oglašanje volčjega mladička: Takšen prizor so posneli na kamero!

Te dni je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prvo oglašanje volčjega mladička.

Prizor je že prava uspešnica na spletu, nad podobo malega volka pa so navdušeni številni ljubitelji živali.

Dobrodelna organizacija Voyageurs Wolf Project je video posnetek delila s spletnimi uporabniki, da bi s pomočjo le-tega zbirali sredstva za pomoč ostalim volkovom v divjini. Simpatičen prizor je v gozdu posnela kamera, ki jo člani organizacije uporabljajo za preučevanje divjih živali, predvsem volkov. Te dni so na kamero posneli mladička, ki je poskrbel za zares simpatično in posebno tuljenje.

Volk, tudi sivi volk ali navadni volk, je največji predstavnik družine psov, razširjen po divjinah Evrope, Azije in Severne Amerike. Zaradi lova je marsikje že izginil. Združuje se v krdela in zaradi skupinskega lova se loteva tudi večjih živali.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo volčjega mladička, ko je pred kamero v gozdu poskrbel za posrečeno tuljenje. Bo s svojim početjem osvojil tudi tvoje srce?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ganljiv odziv Rogličevega sina, ko je njegov očka zmagal Giro d'ItaliaDarja Gajšek zapela s hčerko: Njun simpatičen nastop navdušuje Slovence!Ganljiv odziv osla, ko se sreča z deklico, ki ga je vzgajalaVIDEO: Čustven trenutek, ko je Roglič spoznal, da je zmagovalec dirke po ItalijiDomača sladica, o kateri vsi govorijo: Recept ima že več kot 2 milijona ogledov!Žiga Jelar pokazal družinsko hišo: Poglej, v kakšnem čudovitem domu živi!V slovenskem gozdu posneli dva medveda, ko sta "delala" mladičkeVIDEO: Rogličev sin Lev prava zvezda: Poglej, kaj je počel med podelitvijo!Tovornjaku ni pustil, da ga prehiti: Takšno lekcijo mu je dal voznik kombija!Boštjan Romih zapel z Erosi: Talent je pokazal ob uspešnici Iztoka Mlakarja!Metal pevec zapel uspešnico "Amazing Grace", nastop ima že 3 milijone ogledovVIDEO: Srb razgrajal po Novem Sadu, nato je dobil najboljšo lekcijoAnsambel Novi spomini v živo zapel enega najlepših valčkov zadnjega obdobjaTilen Artač nasmejal s parodijo, ko je kot Robert Golob naročal nov spomenikOto Pestner zapel z mlado pevko Tejo Leskovšek: Takšen nastop sta pripravila!Lisičji mladiček se spozna z rešenimi lisicami, prizor ti polepša danMladiček bivola pokazal slonu, kdo je pravi šefVIDEO: Tina Gaber v bran nutrijam, ki jih hočejo iztrebiti v LjubljaniReševalci oživljali dojenčka, ki je nehal dihati: Tako so mu rešili življenje!Novak Djoković prekinil igro, da bi pomagal malemu dečkuNina Pušlar zapela z opernimi pevci: Njihov nastop je balzam za dušo!Parodija na selitev slovenskih turistov: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Klavžar iz gradu občudoval Bled: Posnetek je navdušil Slovence!Čudovit vrt v okolici Ljubljane, ki jemlje sapo: Je to najlepši vrt v Sloveniji?Vražji muzikanti zapeli z godalno zasedbo: Njihov nastop navdušuje Slovence!