Punci je v pijačo vmešal viagro. Poglejte si, kako jo je razganjalo!

HammyTV je internetni zabavljač, ki s svojimi video posnetki vedno znova obkroži svet. Tudi tokrat ni bilo nič drugače! S svojim lepim dekletom večkrat izvajata različne potegavščine, pri katerih pa sta velikokrat žrtve kar sama. In tokrat je žrtev bila dekle Hammyja.

Ko je odprla pločevinko Red Bulla, ji je v pijačo stresel žensko viagro. Odpravila sta se na obisk k njegovi materi, Hammy pa je celotno dogajanje posnel na kamero.

Poglejte si, kako je njegovo ženo razganjalo povsem brez zadržkov. Bi ženska viagra prišla še komu prav?
0
Irena Tabernik
Pred 4 dnevi
Ali to res deluje,verjetno je potegavščina...
0
Ivi Bohorč
Pred 2 tedni
Kreten
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!