Robert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?

Radio 1 je te dni na spletu objavil video posnetek, pri katerem se je radijski voditelj Robert Roškar preizkusil v novem početju.

Tokrat je prvič v življenju pekel palačinke, s svojimi komentarji med delom pa znova poskrbel za dozo smeha med gledalci.

"Robert Roškar še nikoli ni pekel palačink, zato je bil že čas, da se pogumno zapodi med zajemalke in ponvice! Pri tem slastnem početju se mu je pridružila Anja Ramšak in navadna peka palačink je hitro postala Masterchef tekma, saj je Anja na tekmo povabila tudi sodnika Karima Merdjadija," so ob video posnetku zapisali na omrežju Facebook.

Video posnetek je Facebook omrežju do danes dosegel več kot 50.000 ogledov, obenem pa nabral preko tisoč všečkov in ostalih odzivov. Mnogi spletni komentatorji so zapisali, da jih je Robert Roškar s svojim početjem znova nasmejal.

In kdo je spekel boljše palačinke? O tem ni odločal Karim Merdjadi, temveč prav posebni sodniki. Poglejte si zabaven video posnetek, pri katerem je Robert Roškar prvič pekel palačinke.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila