Robert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?

Radio 1 je te dni na spletu objavil video posnetek, pri katerem se je radijski voditelj Robert Roškar preizkusil v novem početju.

Tokrat je prvič v življenju pekel palačinke, s svojimi komentarji med delom pa znova poskrbel za dozo smeha med gledalci.

"Robert Roškar še nikoli ni pekel palačink, zato je bil že čas, da se pogumno zapodi med zajemalke in ponvice! Pri tem slastnem početju se mu je pridružila Anja Ramšak in navadna peka palačink je hitro postala Masterchef tekma, saj je Anja na tekmo povabila tudi sodnika Karima Merdjadija," so ob video posnetku zapisali na omrežju Facebook.

Video posnetek je Facebook omrežju do danes dosegel več kot 50.000 ogledov, obenem pa nabral preko tisoč všečkov in ostalih odzivov. Mnogi spletni komentatorji so zapisali, da jih je Robert Roškar s svojim početjem znova nasmejal.

In kdo je spekel boljše palačinke? O tem ni odločal Karim Merdjadi, temveč prav posebni sodniki. Poglejte si zabaven video posnetek, pri katerem je Robert Roškar prvič pekel palačinke.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let