Robert Roškar z napako poskrbel za smeh: Posnetek, ki se mu smejijo mnogi!

Radijski voditelj Robert Roškar, ki skupaj z Anjo Ramšak na Radiu 1 vodi ŠOU DOMOV, je te dni poskrbel za dozo smeha.

Bil je prepričan, da je našel dan v tednu, ki je enako oddaljen od petka, a je pri tem storil napako.

"Najbolj smešen moment tega tedna... Gotta love ROŠKAR," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani ŠOU DOMOV z Anjo in Roškarjem.

Robert Roškar je tokrat trdil, da je torek dan, ki je enako oddaljen do naslednjega petka, kot je oddaljen od preteklega petka. Kmalu zatem ga je Anja Ramšak popravila, da njegova logika ne drži, Robert Roškar pa je ob napaki ostali brez besed.

Sovoditeljica se je še pošalila na njegov račun, češ da je zdaj vsem jasno, zakaj je Robert Roškar tri leta opravljal prvi letnih faksa na matematiki. Poglejte si prizor iz studia Radia 1, ki je prava doza smeha.

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Anja je zlata punčka!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!