Robertu Roškarju vlomili v klet: Takšno razdejanje je za seboj pustil ropar!

Slovenski radijski voditelj Robert Roškar je te dni na omrežju Facebook objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo razdejanje, ki ga je za seboj pustil ropar.

Nekdo mu je vdrl v klet in tam povzročil pravo razdejanje, Robert Roškar pa z video posnetkom opozarja, naj bomo pri shranjevanju pomembnih stvari v kleteh previdni.

Video posnetek, ki ga je Robert Roškar objavil na omrežju Facebook, je hitro pritegnil pozornost mnogih spletnih uporabnikov. Do danes je video posnetek zgolj na omenjenem omrežju dosegel že več kot 100.000 ogledov.

Robertu Roškarju vlomili v klet:


Nepridiprav je radijskemu voditelji v Ljubljani vlomil v klet, a tam ni našel dragocenih stvari. Za seboj je pustil pravo razdejanje - raztrgal je skoraj vse škatle in mu razmetal božične puloverje, sodeč po odzivu pa ropar sploh nič ni ukradel.

Poglejte si še video posnetek, pri katerem je Robert Roškar pokazal, kako je pred nadaljnjimi vlomi zaščitil svojo klet.

Robert Roškar namestil najboljšo ključavnico:

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!21-letna Ana Resnik spregovorila, kaj naj bi ji kot deklici počel Challe SalleVIDEO: Tadej Pogačar nasmejal kolesarski svet: Med dirko je poškropil zaročenko!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"VIDEO: Huda ura v Istri: Med neurjem poplavilo avtocesto, ulice v Pazinu pod vodo!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!Slovenec je ženi rekel, da gre k maši: Ko je izvedela resnico, je pobesnela!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuGasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Anja in Roškar priredila uspešnico "Tek je 12 sati", nastop je nasmejal SlovenijoKamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!Starejši gospod iz Bosne mnogim dal misliti: Njegove besede so obkrožile Balkan!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Izjemna poteza slovenskega ženina: Na poroko se je pripeljal kar s traktorjem!VIDEO: Luka Basi in Marjetka zapela novo pesem: Nastop, ki je navdušil Slovence!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"Prizor, ki navdušuje Slovence: Stopili so skupaj in lastniku pomagali pri košnji!VIDEO: Posnetek, ki je ganil Slovenijo: 94-letni Lojze vstal z vozička in zaplesal!VIDEO: Miha Deželak z zeleno katrco krenil proti Parizu, da podpre naše športnikeFilmska akcija hrvaških policistov: Aretirali so požigalca, ki je zanetil požar!