Romun za krave zaigral na harmoniko: Posnetek ima 15 milijonov ogledov!

Iz Romunije prihaja simpatičen prizor, pri katerem lahko spremljamo posrečen odziv krav na pašniku.

Avtor video posnetka je za krave zaigral na harmoniko, video posnetek pa je na spletu že prava uspešnica.

Prizore s kravami na pašniku ob zvokih harmonike si je do danes ogledalo že več kot 15 milijonov spletnih uporabnikov - vse po zaslugi krave, ki se je sodeč po odzivu zaljubila v harmoniko.


Adrian Bordeianu, YouTube
Adrian Bordeianu je harmonikar iz Romunije, ki je pred leti na svojem YouTube kanalu objavil prav poseben video posnetek. Za krave na pašniku je zaigral na harmoniko, živali pa so s svojim odzivom prevzele številne spletne uporabnike.


Harmonikar je ob video posnetku še dodal, da se tudi živali lahko zaljubijo v zvok harmonike. Glasbo poučuje tudi sam, obenem pa je velik ljubitelj in zagovornik harmonike. Poglejte si simpatičen prizor, ki bo tudi vam polepšal dan.

0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Krave imajo več posluha, kot bi si človek mislil. Spizdijo edino, če zaslišijo Pera Gnusa Lovšina ali pa Dareta Kauriča...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen