Ruski voznik z bičem napadel voznika, ta ga je poškropil s solzivcem

Iz Rusije prihaja video posnetek s tamkajšnjih cest, v katerem drame ni manjkalo.

V enem izmed križišč je med dvema voznikoma skoraj prišlo do trčenja, pravi drami pa so bili mnogi priča šele v nadaljevanju.

Po omenjenem incidentu sta se voznika znova srečala v enem izmed krožišč. Prvi voznik je zaustavil vozilo, odprl vrata, nato pa se z bičem v rokah odpravil do voznika vozila, iz katerega prihaja video posnetek.

Ker je vse kazalo na to, da ga bo prvi voznik napadel, je v roke vzel solzivec, ruskemu silaku pa tako dal poučno lekcijo!

Spor se je tu sicer končal - voznik ni ostalo drugega, kot da sede v svoje vozilo in nadaljuje pot. Lekcija naučena? Poglejte si, kaj se je te dni dogajalo v Rusiji...
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Taki traktorski mačoti mislijo, da s svojimi oklepniki lahko vsevprek izsiljujejo in terorizirajo narod. Prav je, da jih je dobil s solzilcem. A jaz bi stopil z avta in piksno na njem spraznil, pol pa še ene dve okoli kepe...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorDončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"Babica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!Turisti na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićSmeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!Na postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobil25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilBrutalen posnetek kolesarja po mestu, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Parodija o Miklavžu, Božičku in Dedku Mrazu, ki je nasmejala SlovenijoVIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža Evropo