Ruski voznik z bičem napadel voznika, ta ga je poškropil s solzivcem

Iz Rusije prihaja video posnetek s tamkajšnjih cest, v katerem drame ni manjkalo.

V enem izmed križišč je med dvema voznikoma skoraj prišlo do trčenja, pravi drami pa so bili mnogi priča šele v nadaljevanju.

Po omenjenem incidentu sta se voznika znova srečala v enem izmed krožišč. Prvi voznik je zaustavil vozilo, odprl vrata, nato pa se z bičem v rokah odpravil do voznika vozila, iz katerega prihaja video posnetek.

Ker je vse kazalo na to, da ga bo prvi voznik napadel, je v roke vzel solzivec, ruskemu silaku pa tako dal poučno lekcijo!

Spor se je tu sicer končal - voznik ni ostalo drugega, kot da sede v svoje vozilo in nadaljuje pot. Lekcija naučena? Poglejte si, kaj se je te dni dogajalo v Rusiji...
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Taki traktorski mačoti mislijo, da s svojimi oklepniki lahko vsevprek izsiljujejo in terorizirajo narod. Prav je, da jih je dobil s solzilcem. A jaz bi stopil z avta in piksno na njem spraznil, pol pa še ene dve okoli kepe...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!