Ruski voznik z bičem napadel voznika, ta ga je poškropil s solzivcem

Iz Rusije prihaja video posnetek s tamkajšnjih cest, v katerem drame ni manjkalo.

V enem izmed križišč je med dvema voznikoma skoraj prišlo do trčenja, pravi drami pa so bili mnogi priča šele v nadaljevanju.

Po omenjenem incidentu sta se voznika znova srečala v enem izmed krožišč. Prvi voznik je zaustavil vozilo, odprl vrata, nato pa se z bičem v rokah odpravil do voznika vozila, iz katerega prihaja video posnetek.

Ker je vse kazalo na to, da ga bo prvi voznik napadel, je v roke vzel solzivec, ruskemu silaku pa tako dal poučno lekcijo!

Spor se je tu sicer končal - voznik ni ostalo drugega, kot da sede v svoje vozilo in nadaljuje pot. Lekcija naučena? Poglejte si, kaj se je te dni dogajalo v Rusiji...
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Taki traktorski mačoti mislijo, da s svojimi oklepniki lahko vsevprek izsiljujejo in terorizirajo narod. Prav je, da jih je dobil s solzilcem. A jaz bi stopil z avta in piksno na njem spraznil, pol pa še ene dve okoli kepe...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!