Ruski voznik z bičem napadel voznika, ta ga je poškropil s solzivcem

Iz Rusije prihaja video posnetek s tamkajšnjih cest, v katerem drame ni manjkalo.

V enem izmed križišč je med dvema voznikoma skoraj prišlo do trčenja, pravi drami pa so bili mnogi priča šele v nadaljevanju.

Po omenjenem incidentu sta se voznika znova srečala v enem izmed krožišč. Prvi voznik je zaustavil vozilo, odprl vrata, nato pa se z bičem v rokah odpravil do voznika vozila, iz katerega prihaja video posnetek.

Ker je vse kazalo na to, da ga bo prvi voznik napadel, je v roke vzel solzivec, ruskemu silaku pa tako dal poučno lekcijo!

Spor se je tu sicer končal - voznik ni ostalo drugega, kot da sede v svoje vozilo in nadaljuje pot. Lekcija naučena? Poglejte si, kaj se je te dni dogajalo v Rusiji...
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Taki traktorski mačoti mislijo, da s svojimi oklepniki lahko vsevprek izsiljujejo in terorizirajo narod. Prav je, da jih je dobil s solzilcem. A jaz bi stopil z avta in piksno na njem spraznil, pol pa še ene dve okoli kepe...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!