Ruski voznik z bičem napadel voznika, ta ga je poškropil s solzivcem

Iz Rusije prihaja video posnetek s tamkajšnjih cest, v katerem drame ni manjkalo.

V enem izmed križišč je med dvema voznikoma skoraj prišlo do trčenja, pravi drami pa so bili mnogi priča šele v nadaljevanju.

Po omenjenem incidentu sta se voznika znova srečala v enem izmed krožišč. Prvi voznik je zaustavil vozilo, odprl vrata, nato pa se z bičem v rokah odpravil do voznika vozila, iz katerega prihaja video posnetek.

Ker je vse kazalo na to, da ga bo prvi voznik napadel, je v roke vzel solzivec, ruskemu silaku pa tako dal poučno lekcijo!

Spor se je tu sicer končal - voznik ni ostalo drugega, kot da sede v svoje vozilo in nadaljuje pot. Lekcija naučena? Poglejte si, kaj se je te dni dogajalo v Rusiji...
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Taki traktorski mačoti mislijo, da s svojimi oklepniki lahko vsevprek izsiljujejo in terorizirajo narod. Prav je, da jih je dobil s solzilcem. A jaz bi stopil z avta in piksno na njem spraznil, pol pa še ene dve okoli kepe...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedRuski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!Kužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemVIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močNa kamero so ujeli rojstvo delfina: Prizor bo ganil tudi tebe!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Razgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija