Šef jim je prepovedal delati v kratkih hlačah: To so naslednji dan storili delavci!

Znova je udarila vročina. Temperature širom Evrope so v teh dneh naravnost peklenske, ponekod pa presegajo celo 40°C.

Vročinskemu valu smo priča tudi v Sloveniji - že danes dopoldan se je na Goriškem živo srebro povzpelo do 36°C.

Peklenskim temperaturam pa so bili preteklo leto priča tudi na Poljskem. Skupini delavcev je tam prekipelo, ko jim je šef prepovedal delati v kratkih hlačah.

Ker so bile temperature neznosne, so se odločili za prav posebno potezo, s katero so hitro obkrožili svet.


Simon Jones - The Sun

Simon Jones - The Sun
Namesto dolgih hlač so gradbeni delavci oblekli kar krila, ki so si jih izposodili od svojih žena. Šefu so s tem dejanjem jasno pokazali, da v peklenskih temperaturah v dolgih hlačah nikakor ne bodo delali!


Simon Jones - The Sun

Prekipelo tudi Francozom


Za podobno potezo so se odločili tudi vozniki javnih prevozov v Franciji. V mestu Nantes so jim šefi prepovedali vožnjo avtobusa v kratkih hlačah, zato so moški nase nadeli kar krila.

Podpirate takšno potezo delavcev? Delimo prispevek še naprej med prijatelje, morda pa tudi sami najdejo način, kako se na delu znebiti dolgih hlač!
0
JeklenaPest
Pred 24 tedni
Uaaaahaa,ha haaaaaa, dobro so nategnili šefa.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!Na postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiTekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago Jelinčič7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireniSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!