Sin je očeta vprašal, kateri je pravi moški: Besede otroka so doza smeha!

Te dni je na omrežju Facebook pristal video posnetek, pri katerem je sin Slovenca s svojimi besedami poskrbel za dozo smeha.

Očeta je vprašal, kateri je pravi moški, nato je malček z odzivom nasmejal mnoge spletne uporabnike.

Video posnetek, ki je te dni pristal na Facebook strani Misticizem, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 50.000 ogledov, sodeč po odzivih pa nasmejal mnoge komentatorje.

Z vzdevkom Misticizem se predstavljata Matjaž Kosi in Simona Kosi. Sta zakonca, ki s svojimi humorističnimi posnetki in skeči na socialnih omrežjih zabavata mnoge Slovence, v preteklosti pa sta nas že večkrat pošteno nasmejala.

Tokrat je sin Matjaža vprašal, kateri je pravi moški. Oče mu je dejal, da tisti, ki zna vedno poskrbeti za svojo družino, malček pa je s svojim odzivom poskrbel za dozo smeha. Bo simpatičen posnetek nasmejal tudi tebe?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let