Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesem

Matteo Bocelli je 26-letni glasbenik, ki je te dni objavil čudovit pevski nastop na najvišji evropski gori Mont Blanc.

Božično pesem "Happy Xmas (War Is Over)" sta tokrat z njim zapela oče Andrea Bocelli in njegova 11-letna polsestra Virginia Bocelli.

Matteo Bocelli že dlje časa hodi po stopinjah svojega očeta, slepega opernega pevca Andree Bocellija, ki je v preteklosti postavil mejnike v operni glasbi. Te dni je predstavil čudovito izvedbo božične pesmi "Happy Xmas (War Is Over)".

Matteo Bocelli zapel božično pesem z očetom Andreo Bocellijem in sestro Virginio
Matteo Bocelli, YouTube
Omenjeno uspešnico v originalu izvajata John Lennon in Yoko Ono skupaj s pevskim zborom Harlem Community Choir. Božična pesem je kot singel izšla leta 1971, še danes pa velja za eno večjih božičnih uspešnic.

Matteo Bocelli, Virginia Bocelli in Andrea Bocelli so omenjeno pesem tokrat izvedli v izjemnem ambientu - nastop so posneli na najvišji evropski gori Mont Blanc, ki meri približno 4.810 m. Prisluhnite čudoviti izvedbi božične klasike "Happy Xmas (War Is Over)" v izvedbi italijanske glasbene družine Bocelli.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!VIDEO: Poskus ugrabitve dveh mladoletnic v Ljubljani: Policija prosi za pomoč!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!Deček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Prof. dr. Samo Zver o uzakonitvi evtanazije: Njegove besede obkrožajo Slovenijo!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Luka Basi v živo zapel pesem iz serije Skrito v raju: Nastop, ki te bo navdušil!4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!VIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!Božal je srno, skoraj se je podelal v hlačeVIDEO: Grozljivka iz Peruja: Skala zmečkala tovornjak, voznik čudežno preživel!VIDEO: Pesem na ljudske obveznice: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!