Skozi prozoren kajak posnel morsko kačo: Posnetek ima 50 milijonov ogledov!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi kratek posnetek, pri katerem lahko spremljamo izjemen prizor na morju.

Moški se je na morje podal s prozornim kajakom, na poti pa posnel srečanje z morsko kačo, video posnetek pa objavil na spletu.

Video posnetek, ki je pred mesecem dni pristal na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 46 milijonov ogledov, sodeč po odzivih pa navdušil številne spletne uporabnike.

Moški, ki se na spletu predstavlja z vzdevkom YBS Youngbloods, je med plovbo s prozornim kajakom naletel na morsko kačo, celotno srečanje pa uspel posneti na mobilni telefon.

Morska kača je vodna kača, ki se prilagaja življenju v morju. Gre za dolgo, ozko in plenilsko žival, ki spada med plazilce. Omenjene živali so odporne na slano vodo in se prehranjujejo predvsem z ribami, polži, raki in drugimi vodnimi organizmi. Njihov plen lovijo z ostrimi zobmi in močnimi mišicami, ki jim omogočajo ujeti in obvladati tudi večje ribe. So izredno hitre in plavajo s pomočjo telesa in repa ter se običajno gibljejo v bližini obale ali koralnih grebenov.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Večina morskih kač je silno strupenih. Ta najbrž ni, ker bi sicer kajakaš vklopil "turbo"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen