Skozi prozoren kajak posnel morsko kačo: Posnetek ima 50 milijonov ogledov!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi kratek posnetek, pri katerem lahko spremljamo izjemen prizor na morju.

Moški se je na morje podal s prozornim kajakom, na poti pa posnel srečanje z morsko kačo, video posnetek pa objavil na spletu.

Video posnetek, ki je pred mesecem dni pristal na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 46 milijonov ogledov, sodeč po odzivih pa navdušil številne spletne uporabnike.

Moški, ki se na spletu predstavlja z vzdevkom YBS Youngbloods, je med plovbo s prozornim kajakom naletel na morsko kačo, celotno srečanje pa uspel posneti na mobilni telefon.

Morska kača je vodna kača, ki se prilagaja življenju v morju. Gre za dolgo, ozko in plenilsko žival, ki spada med plazilce. Omenjene živali so odporne na slano vodo in se prehranjujejo predvsem z ribami, polži, raki in drugimi vodnimi organizmi. Njihov plen lovijo z ostrimi zobmi in močnimi mišicami, ki jim omogočajo ujeti in obvladati tudi večje ribe. So izredno hitre in plavajo s pomočjo telesa in repa ter se običajno gibljejo v bližini obale ali koralnih grebenov.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Večina morskih kač je silno strupenih. Ta najbrž ni, ker bi sicer kajakaš vklopil "turbo"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design