Slovenec rešil mladička srne, ki je izgubil mamo: Te dni ga je obiskal inšpektor!

Pred mesecem dni je na spletu pristal video posnetek iz turističnega središča Slovenia Eco Resort, kjer je lastnik pokazal svojo skrb za mladička srne.

Uboga žival je ostala brez mame in bila prepuščena kruti usodi, mnogi pa so ob tem lastniku Matjažu Zormanu očitali, da posega v naravo.

"Številne prijave, inšpekcija, policija in druge nevšečnosti, ki smo jih bili deležni zaradi človeškosti! Šef se je vsem dobrim ljudem zahvalil. Kaj ti meniš, kakšna je oseba, ki prijavi tako srčnost?" je ob zadnjem video posnetku zapisal Matjaž Zorman.


Slovenia Eco Resort, Facebook
Po njegovih besedah jih je te dni obiskal lovski inšpektor in preučil omenjen primer - lastniku je izdal odločbo za izredne primere, ki zdaj lastniku Slovenia Eco Resorta določa, da mora malega bambija obdržati in zanj ustrezno poskrbeti.


Prisluhnite odlični novici Matjaža Zormana, ki je s človeško odločitvijo in dobro voljo malemu mladičku srne rešil življenje. Bravo tudi lovskemu inšpektorju za takšno odločitev.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Lovski inšpektor se je za tako odločitev odločil zaradi pritiska javnosti. Drugače pa: BRAVO MATJAŽ !!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika