SLOVENIJA: Dekletu je postavil 20 pogojev, ki jih mora izpolnjevati za poroko z njim!

V studio Radia 1 je priromalo pismo ene izmed njihovih poslušalk. Ta je svojega fanta kar nekaj časa prepričevala, da bi njegovo pesmo lahko delila s Slovenijo, naposled pa je le popustil. Poloni je fant napisal pismo, s katerim jo je zaprosil za roko na precej duhovit način. Ob pismu je še zapisala, da sta skupaj 5 let in da je njen fant pravi šaljivec - tako pri neresnih stvareh, kot tudi pri resnih.

Preberite pismo v celoti:

Draga Polona!

Ne bom dolgovezil in ti pihal na dušo, ampak bom takoj prešel k stvari in bil direkten: Rad bi te zaprosil!
Bojim se, da boš rekla "ne," zato sem izbral tole opcijo, ki se ji reče pisanje pisma ali varna cona. Tvojega očeta ne bom prosil za tvojo roko, ker mi je že dve leti nazaj rekel, da naj mu naredim uslugo in naj te že enkrat odpeljem, ker on rabi v hiši prostor za svoj delovni prostor (tvoja soba). To sem smatral za njegovo potrditev. Upam, da se boš pri branju omehčala in spoznala, kako te imam rad! Ker vem, da misliš, da nisem za pred oltar ali še hujše, ker misliš, da bom po poroki tipičen moški, bi te rad na to malce pripravil. Če si ZA, da te lahko zaprosim in "PRESENETIM," potem mi daj nek signal!
Polona mu je signal pustila na zelenem listku, ki ga je prilepila na pomivalno korito v kuhinji. Še isti dan sta se zaročila, njuna poroka pa bo čez približno dva meseca.


Tukaj imaš 20 pogojev, ki jim moraš 100 % prikimati, če želiš z mano pred oltar:


1. Če boš rekla "da," bi rad, da z mano ostaneš v zakonu vsaj 10 let, ker se mi zdi neumno, da se razideva v roku enega leta, saj so poroke predrage


2. Če boš rekla "da," te prosim, da ne kričiš preveč in SPLOH si ne drzni mojega vzdevka "krofek" ponavljati naglas, kot običajno to počneš, ko si vsa srečna: "Oooo moj krofek, kako lepooooo!" (zaprosil te bom namreč nekje v javnosti, več ti ne povem)


3. Če boš rekla "da," prosim, ne delaj filmskih scen in ne čakaj več kot 5 sekund, da to potrdiš, ker bom izpadel bedak!


4. Če boš rekla "da," bodi pripravljena, da prstan ne bo tak, kot si si ga želela (tvoj rojstni dan je bil pred kratkim in dobro veš, da sem bil ob ves denar)


5. Če boš rekla "da," bi rad, da si popolnoma pri zavesti, zbrana in z mislimi pri stvari, da boš vedela v kaj se spuščaš – namreč sprašujem te za zakon, ne pa za to, kaj bi jedla
6. Če boš rekla "da," bi rad, da to narediš iz srca, zato ker me imaš rada, ne zato, da boš nosila najlepšo obleko in boš razmišljala le o tem, kako bo izgledala poroka (no, tudi to boš lahko, vendar najprej pomisli name in na to, če me imaš res rada)


7. Če boš rekla "da," vedi, da ne bo nič drugače, kot pred poroko – namesto dekle, boš žena in še vedno se boš lahko obnašala otročje


8. Če boš rekla "da," to pomeni, da bom tvoj mož in za moža se kdaj pa kdaj tudi kaj skuha – zmrznjena hrana mi namreč ne diši več


9. Če boš rekla "da," ti bom kupil kuhinjo o kateri sanjaš (zdaj veš, kaj sem mislil pod številko 8 in mislim, da ne bo težav)


10. Če boš rekla "da," ti bom prvih nekaj dni v posteljo nosil zajtrk (ampak samo na začetku, ker veš, da se mi potem ne bo več dalo)


11. Če boš rekla "da," mi ne očitaj, če bom čez nekaj let pozabil na najino obletnico. Imaš usta, jezik in dar govora, zato me spomni – peljal te bom na večerjo in ti kupil cvetje. Če ti ne bo dovolj, ti bom pripeljal še orkester


12. Če boš rekla "da," se bom oblekel tako, kot boš želela ti


13. Če boš rekla "da," te bom na medene tedne peljal tja, kamor bom želel jaz


14. Če boš rekla "da," vedi, da se bom po poroki najbrž zredil in ne bom izgledal več tako seksi kot zdaj. Sicer pa si rekla, da je lepše spati na jogiju, kot na radiatorju


15. Če boš rekla "da," bi rad, da prevzameš in imaš zraven svojega imena samo moj priimek. Dekliškega si nosila 27 let, zdaj je čas za spremembe!
16. Če boš rekla "da," ti obljubim, da te bom cenil in spoštoval, a ne obljubim, da te bo vedno poslušal in se strinjal s tabo


17. Če boš rekla "da," bi rad, da mi ne očitaš, če bom kakšen vikend "dobre volje"


18. Če boš rekla "da," ne pomeni, da ne bom nikoli več pogledal nobene ženske. Med vsemi, ki jih bom gledal, se bom še bolj zavedal, kaj imam zraven sebe in da sem izbral najboljšo ... aja, pa najlepšo!


19. Če boš rekla "da," ti ne obljubim, da pred oltarjem ne bom jokal ... Upam, da boš tudi ti, saj boš navsezadnje vzela popolnega moškega - solze sreče več kot dobrodošle


20. Če boš rekla "da," bom tisti trenutek najsrečnejši fant na celem svetu! Potrudi se, da bom srečen tudi takrat, ko bom tvoj mož, ker jaz se bom trudil, da boš ti srečna, ko boš moja žena. Če se nama kdaj zalomi, bova to popravila, zakrpala in delala na tem, da uspe - to je cenejše, kot ločitev, ki je draga.


No, bi se poročila z mano? (v živo bom ponovil še enkrat)
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Slovenski glasbeniki zapeli božično pesem, česa takega še niste slišaliVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Slovenka brez dlake na jeziku o naši državi. To mora slišati vsak Slovenec!VIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaMoški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Usedel se je v traktor in se zapeljal po snegu. Samo počakajte, da vidite rezultat!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoŽenska med vožnjo uporabljala telefon, konec nesreče vas bo zgrozilVIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!