Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!

Slovenska glasbenica Katja Kaučič, ki nas je v preteklosti že večkrat navdušila z glasbenimi nastopi, je te dni objavila čudovit video posnetek.

Na harmoniko je tokrat zaigrala skladbo "Nocoj ti bom na okence potrkal", ki jo poznamo v izvedbi skupine Modrijani.

"Neverjetnih 36.000. Nikoli si nisem predstavljala, da lahko z mojim stilom igranja, dosežem toliko vaših src. Hvala vam," je ob video posnetku zapisala Katja.


Katja Kaucic, YouTube
Te dni je namreč na omrežju Facebook dosegla 36.000 sledilcev, ki uživajo nad njenimi glasbenimi vložki. V zahvalo je zaigrala skladbo "Nocoj ti bom na okence potrkal". Avtor besedila je Vera Šolinc, pod avtorja glasbe se podpisuje Brane Klavžar.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem je Katja Kaučič na harmoniko zaigrala uspešnico skupine Modrijani. Bo z nastopom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Dobra je...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen