Slovenka s posnetkom nasmejala tujce: Naše žaljivke je prevedla v angleščino!

Barbara Horvat je simpatična Slovenka, ki prek družbenih omrežij na prav poseben način promovira Slovenijo.

S pomočjo video vsebin in dozo humorja tujcem predstavlja naše običaje, lepote Slovenije ter seznanja z manj poznanimi dejstvi.

Tokrat je na omrežju YouTube objavila video posnetek, pri katerem je pri tujcih poskrbela za dozo smeha. Seznanila jih je s slovenskimi kletvicami in žalitvami, nato jim je kletvice prevedla v angleščino.


The Barbara Horvat, YouTube
Vsak izmed nas se bo strinjal, da so nekatere slovenske kletvice in žaljivke zelo posrečene, na trenutke celo banalne. Naj te koklja brcne, naj ti krava crkne, ne mi pamet solit, tristo kosmatih medvedov... Ko omenjene žaljivke prevedemo v angleški jezik, nas številni tujci debelo gledajo.

Poglejte si simpatično predstavitev slovenskih žaljivk, pri katerem je Barbara Horvat tujcem pokazala, kako nam dobro poznani reki zvenijo v angleškem jeziku.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Intelektualni višek, kruci fiks...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!