Slovenska klapa na jadrnici zapela hrvaško uspešnico, nastop je balzam za dušo

Te dni je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem so člani slovenske Klape Sidro zapeli dalmatinsko uspešnico.

Nastop so spontano pripravili na čolnu, ena izmed obiskovalk pa je njihovo petje in igranjem posnela na mobilni telefon ter video posnetek objavila na spletu.

Urška Juršev Srša je na omrežju YouTube objavila pevski nastop, pri katerem je Klapa Sidro na kultni jadrnici Sutorman zapela dalmatinsko uspešnico "Zora bila", ki jo v originalu izvaja Tomislav Bralić in Klapa Intrade.

Klapa Sidro je vokalna skupina, ki prihaja iz Lukovica. Skupaj prepevajo že vse od leta 2012, člani pa se navdušujejo nad slovenskimi, dalmatinskimi in tujimi napevi. Povezuje jih tesno prijateljstvo in ljubezen do zvena prelepih harmonij.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu na jadrnici, pri katerem so člani slovenske Klape Sidro zapeli dalmatinsko uspešnico. Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Hudirjevo dobra pesem, izvajalci pa bolj tak-tak. Tudi sam jo imam v planu posneti.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let