Slovenska klapa na jadrnici zapela hrvaško uspešnico, nastop je balzam za dušo

Te dni je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem so člani slovenske Klape Sidro zapeli dalmatinsko uspešnico.

Nastop so spontano pripravili na čolnu, ena izmed obiskovalk pa je njihovo petje in igranjem posnela na mobilni telefon ter video posnetek objavila na spletu.

Urška Juršev Srša je na omrežju YouTube objavila pevski nastop, pri katerem je Klapa Sidro na kultni jadrnici Sutorman zapela dalmatinsko uspešnico "Zora bila", ki jo v originalu izvaja Tomislav Bralić in Klapa Intrade.

Klapa Sidro je vokalna skupina, ki prihaja iz Lukovica. Skupaj prepevajo že vse od leta 2012, člani pa se navdušujejo nad slovenskimi, dalmatinskimi in tujimi napevi. Povezuje jih tesno prijateljstvo in ljubezen do zvena prelepih harmonij.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu na jadrnici, pri katerem so člani slovenske Klape Sidro zapeli dalmatinsko uspešnico. Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 30 tedni
Hudirjevo dobra pesem, izvajalci pa bolj tak-tak. Tudi sam jo imam v planu posneti.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!