Slovenska parodija na agencijo, ki se ukvarja s prevajanjem besed za pare

Te dni je na spletu pristala simpatična parodija, pri kateri so predstavili prav posebno agencijo, ki se ukvarja s prevajanjem besed za pare.

Prispevek, ki so ga prikazali v oddaji V petek zvečer, je sodeč po odzivih navdušil številne spletne komentatorje in mnoge gledalce pred TV zasloni.

Priljubljeno glasbeno oddajo V petek zvečer vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, poleg glasbenih nastopov pa smo gledalci lahko priča tudi parodijam. V zadnjem delu oddaje so predstavili prevajalsko agencijo za pare.

Agent v omenjeni agenciji prevaja besede moža in žene, ki naj bi imele povsem drugačen pomen, kot izpade na prvi pogled. Tokrat je svoje delo prikazal na paru, ki je v zadnjem času naletel na določene težave.

Poglejte si simpatično parodijo iz oddaje V petek zvečer, pri katerem so predstavili delo agenta, ki se ukvarja s prevajanjem besed za pare. Bi se s partnerjem udeležili pogovora pri takšnem agentu?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Spet vrhunski...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design