Slovenska parodija na novo tehnologijo: Posnetek je doza smeha!

V preteklem delu zabavne oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili poleg glasbenih nastopov priča tudi parodijam.

Tokrat so mnoge spletne uporabnike nasmejali z video posnetkom, pri katerem so predstavili "osemstopenjsko avtentifikacijo".

Video posnetek, ki so ga objavili na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel več kot 10.000 ogledov, sodeč po odzivih pa nasmejal številne spletne uporabnike.

Pri parodiji sta se najprej predstavila dva računalniška strokovnjaka, ki sta uporabniku svetovala pri odpravi težave. Borko Trudnik in Kazimir Virš sta zaposlena na ministrstvu za internet, sadne pijače in ostalo, sama pa skrbita za odpravljanje težav pri osemstopenjski avtentifikaciji.

V posnetku je nastopil tudi Mitja Peršič, ki so ga opisali kot žrtev nove tehnologije. Poglejte si simpatično parodijo iz oddaje V petek zvečer, pri kateri so predstavili osemstopenjsko avtentifikacijo.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Komaj čakam na nove epizode..!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!21-letna Ana Resnik spregovorila, kaj naj bi ji kot deklici počel Challe SalleVIDEO: Tadej Pogačar nasmejal kolesarski svet: Med dirko je poškropil zaročenko!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"VIDEO: Huda ura v Istri: Med neurjem poplavilo avtocesto, ulice v Pazinu pod vodo!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!Slovenec je ženi rekel, da gre k maši: Ko je izvedela resnico, je pobesnela!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuGasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Anja in Roškar priredila uspešnico "Tek je 12 sati", nastop je nasmejal SlovenijoKamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!Starejši gospod iz Bosne mnogim dal misliti: Njegove besede so obkrožile Balkan!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Izjemna poteza slovenskega ženina: Na poroko se je pripeljal kar s traktorjem!VIDEO: Luka Basi in Marjetka zapela novo pesem: Nastop, ki je navdušil Slovence!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"Prizor, ki navdušuje Slovence: Stopili so skupaj in lastniku pomagali pri košnji!VIDEO: Posnetek, ki je ganil Slovenijo: 94-letni Lojze vstal z vozička in zaplesal!VIDEO: Miha Deželak z zeleno katrco krenil proti Parizu, da podpre naše športnikeFilmska akcija hrvaških policistov: Aretirali so požigalca, ki je zanetil požar!