Slovenska parodija na pijančevanje: Tako v gostilni izvajajo jogo!

V preteklem delu zabavne oddaje V petek zvečer, skozi katero nas vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili poleg glasbenih nastopov priča tudi parodijam.

Tokrat so predstavili gostilniško jogo, pri kateri je natakar vodil prav posebno srečanje gostov.

Video posnetek, ki so ga objavili na YouTube omrežju, je tam že prava uspešnica - do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel več deset tisoč ogledov, sodeč po odzivih pa med gledalci poskrbel za dozo smeha in dobre volje.

Ferdo je natakar, ki je obenem tudi samooklicani mojster šank joge. Sam pravi, da človek potrebuje način za spopadanje s stresom modernega življenja, zaradi česar so ustvarili gostilniško jogo.

Jogo obiskuje tudi lokalni joga navdušenec Alfi, družbo pa mu med gostilniško jogo dela tudi bife mojster 1. stopnje Bruno. Poglejte si simpatično parodijo iz oddaje V petek zvečer, pri kateri so tudi tokrat poskrbeli za dozo smeha med gledalci.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Martin Golob nasmejal Slovenijo: Pokazal je, kaj župnik vidi na poroki!Tijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"VIDEO: Slovenski gozdar zaigral na harmoniko: Nastop v gozdu je navdušil mnoge!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuVIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!Nenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Posnetek jeznega Slovenca obkrožil splet: Dosegel je 200 tisoč ogledov!VIDEO: Prizor, ki obkroža Balkan: Slovenci in Srbi prepevali pesem Novih Fosilov!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Nenavaden prizor iz Celja: Posneli trenutek, ko je iz avtomobila lezla kača!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Grozljivi prizori iz Srbije in BiH: Klestila toča s premerom 7 centimetrov!Smrtno nevarno početje na gorenjski avtocesti: Posnetek, ki je zgrozil Slovenijo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Prizor iz Slovenije: Žejnemu ježku so natočili vodo, pomagajmo divjim živalim!Neumnost na avtocesti pri Zagrebu: Pijani so se vozili v odprtem prtljažniku!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Nika Zorjan predstavila novo pesem "V postelji", njeni oboževalci so navdušeniMoški v poledenelo jezero vrgel ročno granatoVIDEO: Srbi provocirali slovenske navijače: Luko Dončića so vzeli za svojega!