Slovenska pevka priredila pesem skupine Siddharta: Nastop, ki je navdušil mnoge!

V preteklem delu priljubljene glasbene oddaje Nedeljsko popoldne, ki jo vodita Bernarda Žarn in Jože Robežnik, smo bili gledalci znova priča čudovitim pevskim nastopom.

Slovenska pevka Lara Baruca je tokrat v svojem slogu zapela eno izmed uspešnic skupine Siddharta, z nastopom pa sodeč po odzivih navdušila mnoge spletne uporabnike.

Video posnetek, ki so ga te dni objavili na omrežju YouTube, je do danes tam dosegel več kot 15.000 ogledov. Med komentarji ne manjka pohval za unikatno izvedbo izpod rok Lare Baruca.


RTV Slovenija, YouTube
Lara Baruca je slovenska pevka, ki se v svetu glasbe predstavlja tudi z umetniškim imenom Lara-B. Tokrat je v oddaji Nedeljsko popoldne v svojem slogu zapela uspešnico "Siddharta", ki jo je leta 1999 predstavila priljubljena glasbena skupina Siddharta. Glasbo in besedilo za pesem je napisal Tomi Meglič, za produkcijo priredbe v izvedbi Lare pa sta poskrbela Aleš Štefančič in Lara Baruca.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem je slovenska pevka Lara Baruca v svojem slogu zapela eno izmed uspešnic skupine Siddharta. Bo z nastopom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Nekoč sem poznal njenega ata Adriana. Bil je kitarist, mislim da v bandu Platana. Leta 78 ali 79 so igrali poleti na koperski obali. Na Titovem trgu pa je pel Čolič. Imel je prazno, Platana pa full...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen