Slovenski ansambel zapel uspešnico, ki jo je Peter Fink poklonil svoji ženi

V preteklem delu priljubljene oddaje Glasbeni pozdrav, skozi katero nas vodi Andrej Hofer, smo bili gledalci znova priča čudovitim glasbenim nastopom.

Tokrat je Ansambel Petra Finka v živo zaigral svojo uspešnico "Vsak dan te rajši imam", z nastopom pa so navdušili številne gledalce in poslušalce.

V oddaji Glasbeni pozdrav so gostili Petra Finka iz Ansambla Petra Finka, Tomaža Rota iz Ansambla Tomaža Rota, njihovo gostjo Niko Svetlin, Gorenjski kvintet in trio Prva liga. Med gosti so bili tudi Tina Debevec Dragoš, Hermina Matjašič, Barbara Jehart in harmonikar Boris Lah.


RTV Slovenija, YouTube
Avtor glasbe za pesem "Vsak dan te rajši imam" je Peter Fink, besedilo je napisal Matej Kocjančič. Gre za prvo pesem, ki jo je Peter posvetil svoji ženi Damjani, s katero je v zakonu že 32 let. Prav toliko časa je na glasbeni sceni tudi Ansambel Petra Finka.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu iz oddaje Glasbeni pozdrav, pri katerem so člani Ansambla Petra Finka v živo izvedli svojo uspešnico "Vsak dan te rajši imam". Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Njihova Morska pravljica je legendarna. V njej najbolj obožujem pevko Urško...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik