Slovenski biatlonec obnovil staro propadajočo hiško: Nova podoba jemlje sapo!

V preteklem delu priljubljene slovenske oddaje Ambienti, pri kateri predstavljajo številne domove širom Slovenije, so te dni predstavili čudovito hišo našega nekdanjega biatlonca Klemna Bauerja.

Voditelj oddaje Boštjan Romih je obiskal naselje Krasinec v Občini Metlika, kjer je Klemen kupil staro hišo in se lotil temeljite obnove.

Hišo so predniki zgradili v sredini 19. stoletja, ob nakupu pa je bila hiša v zelo slabem stanju. Klemen je staro hišo začel temeljito obnavljati - po čiščenju se je lotil gradbenih posegov, zamenjali so sam obod hiše in streho.


Ambienti, YouTube
Obnovljena hiša stoji na starih kamnitih temeljih, zgornji del je lesen. Hiša je spomeniško zaščitena, zaradi česar je Klemen ob obnovi moral ohraniti samo konstrukcijo. V notranjosti najdemo tudi kamin, ki je eden izmed načinov ogrevanja prostorov. Primarno se prostore v hiši ogreva z infrardečimi paneli.

Poglejte si čudovito obnovljeno hišo v bližini Metlike, ki je v lasti nekdanjega slovenskega biatlonca Klemna Bauerja. Bo nova hiša s svojo čudovito podobo navdušila tudi vas?

Vir: Ambienti TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaSlovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemTilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!