Slovenski biatlonec obnovil staro propadajočo hiško: Nova podoba jemlje sapo!

V preteklem delu priljubljene slovenske oddaje Ambienti, pri kateri predstavljajo številne domove širom Slovenije, so te dni predstavili čudovito hišo našega nekdanjega biatlonca Klemna Bauerja.

Voditelj oddaje Boštjan Romih je obiskal naselje Krasinec v Občini Metlika, kjer je Klemen kupil staro hišo in se lotil temeljite obnove.

Hišo so predniki zgradili v sredini 19. stoletja, ob nakupu pa je bila hiša v zelo slabem stanju. Klemen je staro hišo začel temeljito obnavljati - po čiščenju se je lotil gradbenih posegov, zamenjali so sam obod hiše in streho.


Ambienti, YouTube
Obnovljena hiša stoji na starih kamnitih temeljih, zgornji del je lesen. Hiša je spomeniško zaščitena, zaradi česar je Klemen ob obnovi moral ohraniti samo konstrukcijo. V notranjosti najdemo tudi kamin, ki je eden izmed načinov ogrevanja prostorov. Primarno se prostore v hiši ogreva z infrardečimi paneli.

Poglejte si čudovito obnovljeno hišo v bližini Metlike, ki je v lasti nekdanjega slovenskega biatlonca Klemna Bauerja. Bo nova hiša s svojo čudovito podobo navdušila tudi vas?

Vir: Ambienti TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!