Slovenski župnik Martin Golob spregovoril o veliki noči: Napisal je novo knjigo!

Danes je studio Radia 1 obiskal priljubljeni duhovnik Martin Golob, ki nas je v preteklosti že večkrat prevzel s svojimi mislimi.

Tokrat je predstavil svojo novo knjigo 365 dni z božjo besedo, s poslušalci radia pa delil tudi nekaj besed o veliki noči.

"V Denis Avdić showu se je oglasil duhovnik , ki je predstavil svojo novo knjigo 365 dni z božjo besedo. Tema je nanesla tudi na veliko noč, potico, pirhe in vse kar spada zraven," so ob video posnetku zapisali na Facebook omrežju.


Radio 1, Facebook
Radijskim voditeljem Denisu Avdiću, Mihi Deželaku, Jani Morelj in Lari Tošić je predstavil vsebino knjige 365 dni z božjo besedo, ki jo bo možno kupiti po 8. aprilu. Od vsake prodane knjige bo Martin Golob daroval 2 evra v dobrodelne namene.

Prisluhnite simpatičnemu pogovoru s slovenskim duhovnikom Martinom Golobom, ko je danes obiskal studio Radia 1. Kako pa vi preživite velikonočne praznike?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
O Jezušček, kako je pocukrani...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen