Slovenski župnik ve, kaj ga bo vprašal sveti Peter: Prisluhni njegovim besedam!

Najbolj priljubljen slovenski duhovnik Martin Golob se je te dni dotaknil teme o tem, kaj ga bo pred nebeškimi vrati vprašal sveti Peter.

S svojim govorom je znova dal misliti številnim Slovencem, njegovim besedam pa velja prisluhniti tudi tokrat.

"Čas je edino, kar imamo. Mar znamo izkoristiti čas za rekreacijo, pomoč bližnjemu ali molitev? Ob kesanju pri maši namreč vedno molimo tudi "mnogo dobrega opustil". Če opuščamo dobro je enako, kot če delamo slabo. Večkrat sem spomnim na besede Bohinjca, ki me je pobaral, ali vem, kaj me bo vprašal sveti Peter, ko se bom pojavil pred nebeškimi vrati. Kaj mi je rekel?" je ob video posnetku zapisal Martin Golob.

Te dni je svoj prosti čas izkoristil za vožnjo kolesa in za opazovanje narave. Martin pravi, da je jesen odličen čas, da se tudi sami podamo v naravo, saj so temperature še vedno prijetne, listi v gozdu pa s svojo barvitostjo pričarajo prav posebno vzdušje.

Prisluhnite, kaj je te dni svojim sledilcem sporočil simpatični duhovnik Martin Golob, ki je v preteklosti že večkrat poskrbel za navdušenje s svojimi čudovitimi besedami.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Tale po moje ni čisto diht...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila