SMEH: "Mojster" iz Bosne nasmejal ves Balkan. Tako je montiral okno!

Iz mesta Bijeljina v Bosni in Hercegovini prihaja video posnetek, v katerem je samooklicani mojster ukradel vso pozornost in ves Balkan nasmejal do solz. Ko se je do njega odpravil prijatelj, mu je moški potožil, da se njegovega okna ne da zapreti.

Montiral ga je kar sam, pri tem pa očitno storil veliko napako. In prav nič se mu ni sanjalo, kje ga je polomil! Prijatelj je v roke vzel mobilni telefon in njegovo stvaritev posnel na kamero, nato pa posnetek delil na spletu.

In kaj je zakuhal mojster? Oglejte si v video posnetku in se njegovi napaki še sami nasmejite!
0
Marjan Ledinek
Pred 3 tedni
NI SLABO ZA REKREACIJO ALI PA HUJŠANJE
0
Slađan Dimitrov
Pred 3 tedni
Hahahahahagahahaha
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!